Servicii

In cazul in care se intampla sa aveti un accident auto nu ezitati sa ne contactati. Va oferim gratuit si neconditionat asistenta in completarea si depunerea documentelor necesare pentru dosarul de dauna, indiferent de societatea de asigurare la care aveti incheiata polita.

Consiliere gratuita pentru clientii nostri;
Constatare daune auto;
Reparatii la cele mai înalte standarde de calitate;

Oferim servicii de vopsitorie, tinichigerie, electrica si diagnoza, mecanica auto la cele mai inalte standarde, pentru toate marcilor de autoturisme.

Masina la schimb pentru anumite lucrari;
Reparatii cu piese originale;
Fara implicatii financiare – decontare directa intre asiguratori si Classic Auto;
Reparatii auto în regim de urgenta;
Ridicare rapida din service fara sa fiti nevoiti sa asteptati decontarea sumei.

Vopsitorie

Profesionalismul angajatilor, dublat de calitatea echipamentului, se reflecta in executarea unor lucrari de vopsire de cea mai buna calitate si in cele mai bune conditii.

Tinichigerie

Atelierul de tinichigerie este dotat cu banc computerizat de centrat si redresat caroserii bazat pe tehnologie de masurare de ultima generatie.

Electrica si Diagnoza

Efectuam toate tipurile de testari ale sistemelor si echipamentelor electrice si electronice, precum si diagnoze auto asupra sistemelor autovehiculului.

Mecanica

Oferim servicii de mecanica auto la cele mai inalte standarde, pentru toate marcilor de autoturisme. Reparatiile sunt efectuate de catre mecanici auto profesionisti, cu experienta si vechime in domeniu.